Docent

(Proef)les aanvragen? Neem gerust contact op. info@tappelmusic.nl

Lessen

Onderwijs

Zowel de beginnende gitarist, die nog nooit een snaar heeft aangeraakt, als de gevorderde gitarist die al veel speelt, is bij Marnick aan het goede adres. Door al zijn ervaring en bevoegdheden is Marnick een zeer veelzijdig docent. Ook leerlingen met dyslexie, ADHD of andere "stempels" zijn welkom. Zo heeft Marnick al 3 jaar lang muzieklessen gegeven op bassischolen (waaronder special onderwijs) maar ook 2 jaar in een zorgtehuis voor gehandicapten. Marnick biedt tevens workshops aan voor verschillende groepen. Zo geeft hij geregeld workshops op de PABO onder de noemer "talent-ontwikkeling". Op dit moment geeft Marnick les als muziekdocent binnen het MBO.

In 2021 heeft Marnick samen met Wied Ruijssenaars en Birgit Jaarsma-Mollers een artikel gepubliceerd: Dyslexie en Muziek, Verkennend onderzoek bij ervaren musici met en zonder dyslexie bij het wetenschappelijke tijdschrift 'Orthopedagogiek: Onderzoek en Praktijk' (OOP)

De lessen bestaan minimaal uit 30 minuten. Voor jongeren in een gevorderde fase wordt 45 minuten aangeraden en voor volwassen 60 minuten. Je bent echter vrij om dit zelf te bepalen.