Marnick Tappel Band

Met muziek op avontuur

Over

Marnick Tappel Band

"Marnick Tappel Band" is een formatie uit Peize en omstreken. De eigen geschreven stukken, die vanuit de traditie van jazz de moderne composities omarmen, zijn afwisselend en intrigerend. In de stukken zijn een grote muzikale vrijheid en Marnicks karakter hoorbaar.

Marnick Tappel (1994) heeft het conservatorium Jazz & Pop ArtEZ in Zwolle gedaan met als hoofdvak gitaar en bijvakken klassiek gitaar en contrabas. Daarnaast heeft hij alle soorten compositielessen gevolgd die hem aanspraken. Uit de brede interesse in muziek kwamen altijd eigenzinnige en persoonlijke stukken voort. In de "Marnick Tappel Band" kan hij als componist en muzikant zijn creativiteit dan ook goed kwijt.

De band

Wie spelen er mee?

Image

Harry Broekman

Saxofonist

Harry Broekman heeft gestudeerd aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen en is gediplomeerd Uitvoerend Musicus. Harry speelt saxofoon in het Noordpool Orkest en dirigeert diverse (big)bands

Image

Einko Topper

Contrabas

Einko studeerde ‘Animal Science’ in Wageningen, en werd tijdens de studie (of daarna) geinspireerd door o.a. Carlos Henriquez, Jeff Hamilton, Bill Stewart, John Scofield, John Mayer en heel veel andere muzikanten - "muziek mooiste wat er is."

Image

Wessel Spijkerman

Drum